T-Ford als symbool voor classificatie

Maak kennis met Dutch Data Masters

De ruime interesse en ervaring in het op orde brengen van product data heeft gezorgd dat in 2017 Dutch Data Masters is gestart.

DUTCH in Dutch Data Masters

Geboren in Rotterdam, maar op jonge leeftijd verhuisd naar het Groene Hart in het midden van het land. Een ideale plek voor René om zich te richten op de Nederlandse markt. Dutch Data Masters richt zich op MKB bedrijven waarbij verbetering of zelfs totale verandering nodig is op het gebied van product data.

Het groene hart

DATA in Dutch Data Masters

René heeft altijd manieren gezocht tijdens het werk in het bedrijfsleven om processen te optimaliseren, structureren en automatiseren. In elk bedrijf was er wel een uitdaging waar processen verbeterd konden worden. René kan het grote geheel overzien en zorgen dat de belangrijke details niet vergeten worden. Dit is een mooie combinatie wanneer je structuur wil aanbrengen in de product data in een bedrijf. De ruime ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat je de problemen en uitdagingen binnen een bedrijf begrijpt.

Veel bedrijven worstelen met het goed op orde brengen van hun product data. Vooral bij de midden- en kleinbedrijven wordt het nog niet serieus genomen. Dat is eigenlijk niet zo vreemd. Op de markt worden verschillende “oplossingen” aangeboden. Het op orde hebben van data is belangrijk, maar het is vaak niet duidelijk wie binnen een bedrijf verantwoordelijk is hiervoor. Daardoor worden beslissingen uitgesteld of zelfs helemaal niet genomen. Een gemiste kans!

Hoe ziet de samenwerking met Dutch Data Masters eruit?

Met je handen in het haar zitten als je data niet op orde is De interesse is er wel bij bedrijven om de product data op orde te brengen, maar de kennis en tijd ontbreekt regelmatig. De wil om meer succes te behalen, is duidelijk wel aanwezig! Maar hoe begin je zoiets, hoe pak je het aan en hoe zorg je dat het op orde blijft in je organisatie? Door middel van een Workshop bij u op lokatie gaan we in gesprek. De Workshop is erop gericht om uw bedrijf zo te organiseren dat de producten op de juiste wijze geclassificeerd worden en online goed te vinden zijn.

Wanneer er interesse is om verder te gaan worden de stappen verder genomen. Hierbij wordt gekeken hoe uw de product data kan classificeren en inrichten, uiteindelijk is het doel dat u dit zelfstandig kan beheren.

Stap voor stap verbeteren

MASTERS in Dutch Data Masters

Door de ruime ervaring in het bedrijfsleven samen met de technische kennis van systemen kan Dutch Data Masters adviseren, begeleiden en systemen inrichten en onderhouden. Het totale plaatje wordt geleverd. Leuk om te vertellen dat de naam Dutch Data Masters een aantal jaren geleden al is bedacht door de broer van René. De Creatieve en Technische Master komen bij elkaar in de bedrijfsnaam.

Dutch Data Masters

Info

Privacybeleid
KvK: 66055822
BTW: NL001990108B54

Contact

Aalberse-lanen 58
3445 TC Woerden
info@dutchdatamasters.com
06 57 09 81 38