ETIM4Excel ontwikkeld door Dutch Data Masters

Via Excel4Etim naar 2BA

Fabrikanten waren jarenlang gewend om productdata aan te leveren in Excel aan 2BA. Binnenkort komt daar een einde aan en kun je vanaf 1 januari 2020 de gebruikelijke spreadsheets niet meer aanleveren aan 2BA.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Natuurlijk is het belangrijk dat je producten door afnemers gevonden en gekocht kunnen worden. Je wilt de gegevens op de juiste wijze aanleveren aan 2BA. Grote organisaties zullen waarschijnlijk gaan werken met een PIM-systeem, voor de kleine- en middelgrote bedrijven is dit vaak nog een stap te ver. Praktisch en oplossingsgericht gedacht is het volgende ontstaan…

Via Excel4Etim uw productinformatie aanleveren bij 2BA?

Dutch Data Masters heeft een Excelsheet ontwikkeld met de naam Excel4Etim. Wat houdt dit in de praktijk in.

  • Dutch Data Mastes stuurt je de file Excel4Etim
  • Je vult de velden van Excel4Etim en stuurt dit retour
  • Dutch Data Masters converteert de gegevens naar ETIM in het BMEcat formaat. Op deze manier ontzorgt en regelt Dutch Data Masters dat jouw productdata volgens ETIM classificatie aangeleverd kan worden aan 2BA of InstallData.

Wat is ETIM?

Door de snelle groei van assortimenten, de behoefte van de klant om de juiste informatie te krijgen over een product en de wens om het snel geleverd te krijgen maakt dat de datakwaliteit steeds belangrijker wordt. ETIM speelt een belangrijke rol om te zorgen dat productgegevens een goede kwaliteit hebben. ETIM is beschikbaar in 12 talen en is een model waarbij producten eenduidig worden geclassificeerd in productklassen en kenmerken. ETIM wordt gebruikt door de gehele keten in de bouw-, installatie,- en maritieme sector.

Dutch Data Masters

Info

Privacybeleid
KvK: 66055822
BTW: NL001990108B54

Contact

Aalberse-lanen 58
3445 TC Woerden
info@dutchdatamasters.com
06 57 09 81 38