corona en online shopping

E-Commerce en Corona

In deze tijd waar voor iedereen de toekomst onzeker is probeer ik zelf blije momenten te creëren. Veel activiteiten waar ik normaal plezier uit haal zijn niet meer mogelijk. Niet meer sporten, repeteren met mijn koor, bezoekjes brengen aan de sauna en uit eten gaan.

Ik bespaar hierdoor geld en dit geeft, ondanks de beperkingen, ook weer mogelijkheden. Ik ben vaker in en rondom mijn huis, waardoor ik oog krijg voor andere zaken. De tuin is sinds vorige week netjes en onkruidvrij en ook is de kale binnendeur weer geschilderd. Een nieuw kleed in de kamer zou nu best leuk zijn en via internet ben ik op zoek om iets passends te bestellen. Ik verwacht eigenlijk dat dit bij anderen ook zo zal gaan. Juist nu hebben we tijd en kunnen we thuis in onze vertrouwde en veilige omgeving kopen via internet.

Hele grote uitgaven stel ik uit, ik ben zoals velen enigszins op mijn hoede. Voor de wekelijkse boodschappen bezoek ik de supermarkt, maar verder koop ik vooral via internet. De postbode is er maar druk mee…, de bezorgde pakjes maken me blij en geven toch het gevoel dat het leven doorgaat. Diverse restaurants in de omgeving zijn creatief en bieden de mogelijkheid om lekkere gerechten te bezorgen. Niet zo leuk als uit eten gaan, maar ja.. het is een goed alternatief.

Toekomst van e-commerce

Ik verwacht dat de e-commerce steeds belangrijker zal worden. Juist nu het leven even stil lijkt te staan ontstaat er een moment voor bedrijven om de verkopen online (nog) meer te verbeteren. Ik merk dat ik het belangrijk vind hoe een website eruit ziet, hoe deze mij door de digitale winkel leidt, kan ik het artikel makkelijk vinden en heb ik het vertrouwen dat wanneer er toch iets mis de aftersales goed geregeld is.

En weer door…

Gedachten die bij mij naar boven komen in deze tijd zijn: verbazing wat er allemaal gebeurt, toch altijd zelf blijven denken en handelen en niet je hoofd laten hangen en blijven zoeken naar kansen. Ik ben benieuwd hoe dit verder zal gaan…

Geschreven door E. Scheel

Dutch Data Masters

Info

Privacybeleid
KvK: 66055822
BTW: NL001990108B54

Contact

Aalberse-lanen 58
3445 TC Woerden
info@dutchdatamasters.com
06 57 09 81 38