puzzel_stuk

Samenwerking Dutch Data Masters en Bertsch Innovation

René had al langer contact met Chris Turchin en Wolfgang Zingler van de Bertsch Innovation. In samenwerking met Spark-it maakte hij passende oplossingen voor bedrijven door onder andere gebruik te maken van E-proCat en (PIM) Mediacockpit van Bertsch Innovation.

Dit bedrijf is circa 20 jaar geleden ontstaan en heeft inmiddels in Duitsland meerdere filialen. Tijdens een bezoek in Duitsland heeft René de Bertsch benadert om te kijken of er interesse was om de systemen van Bertsch Innovation op de Nederlandse en Belgische markt te vertegenwoordigen. De interesse was er zeker en zo werd besloten om de samenwerking aan te gaan. Dutch Data Masters kan als zelfstandig bedrijf op deze manier de bedrijven in Nederland optimaal begeleiden.

logo Bertsch Innovation

Interessante samenwerking

Door de samenwerking komt de kennis van Bertsch Innovation samen met die van de Dutch Data Masters. Dit levert veel voordelen op voor beide partijen. Aan de ene kant in Duitsland de Bertsch met jarenlange kennis, ervaring en blijvende ontwikkeling van het intelligente PIM systeem Mediacockpit. Aan de andere kant Dutch Data Masters die Mediacockpit goed kan vertegenwoordigen. Doordat René de technische kennis heeft van veel software systemen, waaronder Mediacockpit en jarenlange ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven, kan hij de bedrijven in Nederland en België verder helpen en adviseren.

René Cleijpool: " Vanuit Dutch Data Masters geven we bedrijven zoveel mogelijk informatie over het belang van product data beheer. Op die manier kunnen we de klanten op een goede manier begeleiden tijdens het proces van aanschaf en inrichten van het systeem “

Visual scherm van de Mediacockpit ####S Bertsch Innovation’s Mediacockpit, een intelligent systeem! Omdat er veel verschillende PIM systemen op de markt aangeboden worden is het lastig om erachter te komen waar je goed aan doet. Voordat je overgaat tot aanschaf van een systeem wil je als bedrijf goed geïnformeerd worden. De volgende vragen dienen gesteld te worden voordat je overgaat tot aanschaf. Wat wil en kan ik doen met een PIM systeem? Past Mediacockpit bij ons bedrijf? Wie gaat het systeem onderhouden en hoeveel tijd neemt dit in beslag? Kortom, er zijn veel mogelijkheden en dat geeft stof om over na te denken.

Wanneer u geïnteresseerd bent en behoefte heeft aan informatie?

Bel 06-57 09 81 38 om kennis te maken.

Dutch Data Masters

Info

Privacybeleid
KvK: 66055822
BTW: NL001990108B54

Contact

Aalberse-lanen 58
3445 TC Woerden
info@dutchdatamasters.com
06 57 09 81 38