Arm met spierballen

Artikeldata op orde, maakt je bedrijf sterker!

Waarom maakt het je bedrijf sterker wanneer je investeert in datamanagement? Goede samenwerking en effectief werken maakt het bedrijf uiteindelijk sterker. Wanneer je optimaal wilt samenwerken zul je merken dat het belangrijk is dat de data goed op orde is. Het raakt namelijk alle afdelingen binnen een bedrijf: sales, IT, logistiek, kwaliteit en financieel.

Wat betekent het eigenlijk, de artikeldata op orde hebben? Het bedrijf waar je werkt is bijvoorbeeld leverancier van verf en lakken. In het bedrijfssysteem zou per artikel de bijzonderheden goed omschreven moeten staan. Dit gaat om gegevens zoals artikelcode, naam, afmetingen, gewicht, materiaal, informatie over gevaarlijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat afnemers de juiste informatie krijgen, wel zo prettig!

Artikeldata op orde = hogere klanttevredenheid

Door nu in data te investeren, kun je in de toekomst succesvol groeien

Een zinvolle taak voor nu en de toekomst. De klant kan u namelijk online goed vinden wanneer u zorgt dat de juiste informatie beschikbaar is op uw website. Dit is uiteindelijk weer van invloed op de omzet. Een goede artikeldata zorgt er ook voor dat er efficient gewerkt kan worden Denk aan het proces van bestellen, leveren, factureren en het bevoorraden van magazijnen en vrachtauto’s. Gestroomlijnd werken en reduceren van fouten is gelijk aan effectief en kostenbesparend zijn.

Ingewikkelde systemen en veel te duur?

De route die genomen moet worden om alles op orde te krijgen is vaak ingewikkeld en neemt veel tijd in beslag. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Je wilt het wel goed regelen, maar hoe? Vooral midden- en kleinbedrijven hebben de angst dat er systemen aangeschaft moeten worden met bijbehorende hoge kosten. Wat een gedoe denk je, nu al bedenken waar we over 5 jaar willen staan! Toch is het belangrijk om te moderniseren, de concurrenten om je heen doen dit ook en de klant verwacht over 5 jaar dezelfde of betere kwaliteit.

Het kan ook in stappen

Vaak is het mogelijk om in stappen te werken. Kijk naar de toekomst en gebruik de kennis en vakmanschap van de medewerkers in het bedrijf. Stapsgewijs kan ik u helpen, om te beginnen met een vrijblijvende kennismaking waarbij we bespreken welke uitdagingen er zijn binnen uw bedrijf. Ik kom graag bij u langs, Dutch Data Masters, René Cleijpool 06 - 57 09 81 38.

Dutch Data Masters

Info

Privacybeleid
KvK: 66055822
BTW: NL001990108B54

Contact

Aalberse-lanen 58
3445 TC Woerden
info@dutchdatamasters.com
06 57 09 81 38